Hoppa till huvudinnehåll

Vårruset 18 maj 2020

Diarienummer
AKTNR 10414-25086
Vårens trevligaste motionslopp bara för tjejer. För otränade och tränade, för dig som gillar att gå och för dig som älskar att springa. Detta lopp passar dig och alla dina kollegor och innehåller mycket som gör att man mår bra. Nytt för i år är att du även kan välja 2,5 km. Men oavsett om du väljer 2,5 km eller 5 km så får njuta av i vacker utomhusmiljö, positiv stämning. Avsluta kvällen med tjejerna på jobbet med picknick i kvällssolen. 

Kort om Vårruset

Vårruset är ett 5 km långt motionslopp bara för tjejer. Loppet genomförs på 21 olika platser i landet och  i Stockholm genomförs loppet den 18 och 19 maj i  parkområdet vid Fiskartorpet/Stora skuggan.  RSIFs medlemmar kan anmäla sig till den 18 maj. Start och mål ligger vid universitetsområdet Frescati. Du kan välja mellan tidtagning eller Fun Run (utan tidtagning )och göra individuell- eller en laganmälan. Vid laganmälan ingår en picknick-kasse som laget får dela på efter genomfört lopp. Ett lag består av 6 deltagare.
 

RSIFs tält finns bland företagstälten - välkommen

RSIF finns på plats med eget tält och funktionärer. Här kan du som anställd i Region Stockholm lämna in din väska, ta en fika och samla laget efter loppet gemensam picknick. Bättre än så här kan man inte avsluta en arbetsdag med kollegorna – fysisk aktivitet, frisk luft, glädje och gemenskap. 
 

Banan

Vårrusets bana går på Norra Djurgården med start (se karta) och mål alldeles nära Stora Skuggan och Stockholms universitet. Den absolut största delen av banan går på asfaltsväg, men du får springa en kortare sträcka på grus och cirka 300 meter på gräs under banans första kilometer. Banan är relativt flack och lättsprungen även om några kortare backar förekommer här och där. På några ställen längs banan finns orkestrar som bidrar med pepp och skön musik så att du ska ha kul och känna dig stark under loppet.
 

Information & Anmälan

 

När: 18 maj för anmälan genom RSIF

Var: Norra Djurgården

För vem: medlemmar i en RSIF-ansluten förening

Hitta din förening och bli medlem

RSIFs pris:  235 kronor för Fun Rum, 285 kronor för tidtagning

Vårruset 18 maj  - anmäl dig här

RSIF anmälan gäller den 18 maj och då finns vi även på plats med tält.
Tältet är den perfekta platsen för dig och ditt lag att samlas vid. Lämna i din väska, ta en fika och mys med oss efter genomfört lopp.

 

www.varruset.se

Frågor

asa.michaelsson@sll.se, 08-123 190 72, 070-484 83 87

2020-02-21