Hoppa till huvudinnehåll

Alla SLIF-föreningar/Hur och var kan du bli medlem

Diarienummer
AKTNR 11247-24203

Hurra, du jobbar inom Stockholms läns landsting och du kan bli medlem i en SLIF-förening!

SLIF är en möjlighet, förmån och resurs för just dig. Som medlem kan du delta i en rad roliga, hälsofrämjande, utvecklande och utmanande aktiviteter - året om, alltid till ett bra pris. Du har tillgång till den lokala föreningens aktiviteter och allt som SLIF anordnar. Ditt medlemskap är alltså en lönsam affär både för din hälsa och plånbok. Det finns ett 40-tal lokala SLIF-föreningar runt om i SLL.

För dig som har en SLIF-förening på din arbetsplats

Till de flesta SLIF-föreningar kan du ansöka och betala ditt medlemskap direkt här på webbplatsen. Klicka på din förening i högerkolumnen så kan du läsa om medlemsavgift och hitta ansökan/betalformulär.

IF Oliven - föreningen för alla landstingsanställda

IF Oliven är en förening som är öppen för alla landstingsanställda som INTE har en SLIF-förening på sin arbetsplats. Medlemskapet kostar 50 kr per kalenderår och du betalar avgiften samtidigt som du fyller i din ansökan. Bli medlem för 2019  - medlemsformulär för gamla och nya medlemmar

Fotoklubb - för alla fotointresserade i SLL

Stockholms landstings fotoklubb är öppen för alla landstingsanställda. Fotoklubben är en aktiv förening med aktiviteter året om. Stockholms landstings fotoklubb - läs mer

Medlemskod - viktig så fort du ska anmäla dig till en aktivitet

Din medlemskod behöver du oftast när du ska anmäla dig en SLIF-aktivitet eller din förenings aktiviteter. Du måste alltså betalt ditt medlemskap för i år för att kunna anmäla dig till en aktivitet. Under 2018 har SLIF flera aktiviteter utan krav på medlemskap.

I stort sett alla våra föreningar kommer även 2018  sköta sin medlemshantering genom SLIF:s bokningssystem. Det innebär att du får en medlemskod skickad till din e-post när du registrerat och betalt ditt medlemskap. (Bekräftelsemejlet kommer direkt efter att du betalt ditt medlemskap.) Koden består av två versaler, två siffror och en versal, tex LM23F. Spara denna kod så att du har den tillgänglig vid anmälan till aktiviteter. Du kan även använda den e-postadress som du registrerat vid medlemsanmälan.

Starta egen SLIF-förening

Finns det ingen lokal SLIF-förening på er arbetsplats kan ni enkelt starta en. Då öppnas stora möjligheter att påverka och göra något bra för arbetsplatsen där just ni arbetar!
En styrelse behöver bestå av tre personer: ordförande, kassör och sekreterare. Naturligtvis går det bra med fler personer (suppleanter). I en förening krävs ett möte under året - årsmötet. Utöver det bestämmer styrelsen hur ofta det ska vara styrelsemöten.

Läs mer via länken nedan:

 

Frågor?

Har du frågor om föreningar eller om att starta en förening, kontakta SLIF-kansliet så hjälper vi dig.

SLIF-kansliet


 

 

2019-08-29