Hoppa till huvudinnehåll

Alla SLIF/RSIF-föreningar Bli medlem

Diarienummer
AKTNR 11247-25462

Hurra, du jobbar i Region Stockholm och kan bli medlem i en RSIF-förening

RSIF är en möjlighet, förmån och resurs för just dig. Som medlem kan du delta i en rad roliga, hälsofrämjande, utvecklande och utmanande aktiviteter - året om, alltid till ett bra pris. Du har tillgång till den lokala föreningens aktiviteter och allt som RSIF anordnar. Ditt medlemskap är alltså en lönsam affär både för din hälsa och plånbok. Det finns ett 30-tal lokala RSIF-föreningar runt om i Region Stockholm.

Obs! Förnya medlemskapet varje år - den personliga medlemskoden gäller bara ett kalenderår.

De flesta av RSIFs aktiviteter kräver att du är medlem. Du som jobbar i Region Stockholm kan lätt bli medlem och ett medlemskap kostar väldigt lite och ger mycket. När du ansöker och betalar för ditt medlemskap får du ett bekräftelsemejl med din personliga medlemskod. Medlemskoden använder du när du anmäler dig till en aktivtet som kräver medlemskap. Medlemskoden är bara aktiv ett kalenderår. För att underlätta är det bra om du genast skriver upp din medlemskod och för vilken förening och år den gäller. Välkommen som medlem!

För dig som har en RSIF-förening på din arbetsplats

Till de flesta RSIF-föreningar kan du ansöka och betala ditt medlemskap direkt här på webbplatsen. Klicka på din förening i högerkolumnen så kan du läsa om medlemsavgift och hitta ansökan/betalformulär.

IF Oliven - föreningen för alla i Region Stockholm

IF Oliven är en förening som är öppen för alla anställda i Region Stockholm som INTE har en RSIF-förening på sin arbetsplats. Medlemskapet kostar 50 kr per kalenderår och du betalar avgiften samtidigt som du fyller i din ansökan. Bli medlem för 2020 - medlemsformulär för gamla och nya medlemmar

Fotoklubb - för alla fotointresserade i Region Stockholm

Stockholms landstings fotoklubb är öppen för alla landstingsanställda. Fotoklubben är en aktiv förening med aktiviteter året om. Stockholms landstings fotoklubb - läs mer

Medlemskod - viktig så fort du ska anmäla dig till en aktivitet

Din medlemskod behöver du oftast när du ska anmäla dig en RSIF-aktivitet eller din förenings aktiviteter. Du måste alltså betalt ditt medlemskap för i år för att kunna anmäla dig till en aktivitet. 

I stort sett alla våra föreningar kommer även 2020 sköta sin medlemshantering genom RSIFs bokningssystem. Det innebär att du får en medlemskod skickad till din e-post när du registrerat och betalt ditt medlemskap. (Bekräftelsemejlet kommer direkt efter att du betalt ditt medlemskap.) Koden består av två versaler, två siffror och en versal, tex LM23F. Spara denna kod så att du har den tillgänglig vid anmälan till aktiviteter. Du kan även använda den e-postadress som du registrerat vid medlemsanmälan.

Starta egen RSIF-förening

Finns det ingen lokal SLIF-förening på er arbetsplats kan ni enkelt starta en. Då öppnas stora möjligheter att påverka och göra något bra för arbetsplatsen där just ni arbetar.
En styrelse behöver bestå av tre personer: ordförande, kassör och sekreterare. Naturligtvis går det bra med fler personer (suppleanter). I en förening krävs ett möte under året - årsmötet. Utöver det bestämmer styrelsen hur ofta det ska vara styrelsemöten.

Läs mer via länken nedan:

 

Frågor?

Har du frågor om föreningar eller om att starta en förening, kontakta RSIF-kansliet: Åsa, asa.michaelsson@sll.se, 08-123 190 72

 

 

 

2020-06-22