Hoppa till huvudinnehåll

Skidresa Tänndalen 14 -17 mars 2019

Diarienummer
AKTNR 11678-23678

Vinterns roligaste skidresa går till Tänndalen 14-17 mars 2019

SL friskvårdsklubb bjuder in dig som är landstingsanställd och medlem i en SLIF-ansluten förening till en aktiv skidhelg. Anmäl dig redan nu för att försäkra dig om en plats, först till kvarn gäller! Sista anmälningsdag (bindande) är den 10 januari och slutbetalning senast 30 januari.

Om resan

Missa inte en helg full av skid- och snowboardåkning, god mat och afterski i Hamra (Tänndalen). SL Friskvårdsklubb ordnar en skidresa tillsammans med Snösäker, Friluftsfrämjandet. Under förmiddagarna delar vi in oss i grupper efter vald nivå och åker med guider från Snösäker. Guiderna hjälper oss att utveckla vår åkning och visar oss guldkornen både i och utanför pisten. På eftermiddagarna åker man precis var och hur man själv vill.

Det här är ett perfekt sätt att både umgås och ha kul och samtidigt komma tillbaka på måndagen som en ännu bättre skid- eller brädåkare!

När du åker med Snösäker så ingår det mesta – bussresa ToR, boende, helpension, liftkort, åkning med guide och test av skidor från Atomic och Salomon.

Snösäker har arrangerat skidresor sedan 1993 och varje år reser ungefär 500 deltagare med dem. Alla guider är välutbildade skid- och snowboardinstruktörer från Friluftsfrämjandet.

Var och när?

Resan går till Hamra (Tänndalen) i Funäsdalsfjällen. Tänndalen har totalt 53 nedfarter och 12 liftar, varav 2 sittliftar. Här finns åkning för alla – välpreparerade pister, parker och off-piståkning. Läs med på Tänndalens hemsida.

Vi bor på SkiLodge Tänndalen som ligger bokstavligen ski in/ski out. Vi har fräscha 6-bäddslägenheter (du delar rum med andra). Vid anmälan kan du ange vem/vilka du vill bo med.

Om du inte har egen utrustning utan vill hyra så gör du det enklast på Tänndalens hemsida. Det går självklart bra att ta med sig egen utrustning.

Dryck till middagarna
Slutstädning av lägenhet
Skidutrustning
Sängkläder och handduk
 
Avresa

Avresa från Cityterminalen torsdagen den 14 mars, klockan 14.30, samling senast klockan 14.00 vid gaten. Hemresa söndagen den 17 mars, klockan 14.00, åter i Stockholm vid midnatt. På bussresan upp och ner gör vi middagsstopp.

Pris och anmälan

Anmälan är öppen för alla Landstingsanställda. Som Landstingsanställd kan du även ta med dig familjemedlemmar och vänner (18-års åldersgräns). Samma pris för alla. SL Friskvårdsklubb arrangerar resan tillsammans med Friluftsfrämjandet som har ett medlemskrav.  Därför har resan två olika priser: Är du redan medlem i Friluftsfrämjandet betalar du 4340 kronor. För dig som inte är medlem kostar det 4700 kronor och då ingår ett års medlemskap i Friluftsfrämjandet.

I priset ingår

 • Resa med buss tur & retur
 • Boende i flerbäddslägenheter på SkiLodge
 • Helpension med 2-rätters middag på lördagen
 • Tre dagars liftkort
 • Guidad åkning i grupp på förmiddagarna
 • Snösäkers guideservice under hela resan
 • Testskidor från Atomic och Salomon

I priset ingår inte

 • Mat på bussresan
 • Dryck till middagarna
 • Skid- och brädutrustning
 • Sängkläder och handduk

Sista anmälningsdag är den 10 januari och slutbetalning senast 30 januari (hela beloppet). Anmälan är bindande men skulle du få förhinder kan resan överlåtas. Inga pengar återbetalas dock. Vi har plats för 43 deltagare och principen först till kvarn gäller.

För att anmäla dig måste du vara med i någon av SLIF:s föreningar. Om din arbetsplats inte har någon förening kan du bli medlem i IF Oliven som står öppen för alla inom SLL.

Anmäl dig direkt här. Mer information hittar du på anmälningssidan.

Välkommen!

Skidresan arrangeras av *SL Friskvårdsklubb i samarbete med Snösäker, Friluftsfrämjandet.

*SL Friskvårdsklubb är en aktiv SLIF-förening 

Kontakt

För frågor kontakta:

Skidresa
2019-03-19