Hoppa till huvudinnehåll

IF Oliven

Diarienummer
AKTNR 10253-23323

Du som är anställd inom SLL och inte har någon förening på din arbetsplats kan bli medlem i IF Oliven. Vi är en förening som står öppen för alla. Andra än SLL-anställda kan bli medlemmar efter beslut av IF Olivens styrelse. Se också vilka aktiviteter vi har i menyn till höger.

Idag är vi ca 320 medlemmar från hela SLL.

Aktiviteter och styrelsemöten sker huvudsakligen på Sabbatsbergsområdet och på Hantverkargatan 11B. Historiskt är IF Oliven, som bildades 2000, en sammanslagning av Sabbatsbergs IF och LIF. Namnet IF Oliven har tagits efter Olivecronas väg som finns inom Sabbatsbergsområdet. Mer information om föreningen hittar du i menyn till höger.

Bli medlem för 2019 

Medlemskapet gäller kalenderår och avgiften är 50 kr för 2019. Du registrerar dina uppgifter och betalar med kort eller swish på samma gång. När din medlemsansökan registrerats får du ett bekräftelsemejl med en medlemskod som består av två bokstäver, två siffror och en bokstav, t ex KV23M.  Spara den för att anmäla dig till IF Olivens aktiviteter och för de aktiviteter som är öppen för alla SLIFs medlemmar. Skulle du glömma din medlemskod fungerar det även att skriva den e-postadress som du angav i medlemskapsansökan.

Bli medlem här - anmälningsformulär för gamla och nya medlemmar.

2018-12-13