Hoppa till huvudinnehåll

Söndagspromenader med Region Stockholm IFRe

Diarienummer
AKTNR 10474-24479

De flesta tycker om att promenera och vandra. Vi tror att det kan vara roligare att få göra det tillsammans med andra och det är ett extra plus om man har möjlighet att upptäcka nya platser och promenadstråk. Därför har SLIF ett promenadnätverk! Vi går i lugn promenadtakt, oftast med möjlighet att gå kortare eller längre sträcka.

Häng med på Region Stockholms IFs söndagspromenader

Vi går söndagspromenader varannan vecka under hösten 2019. Ingen föranmälan behövs. De flesta deltagare kommer själva, du behöver absolut inte ta med något eget promenadsällskap, det är lite av själva idén - har man ingen att promenera med - promenera med oss!
Promenaderna kostar inget och har ingen formell ledare, men vi kommer alltid se till att det finns någon som har karta och vet vägen. Samlingstiden är normalt 10.00 på söndagspromenaderna.

Välkommen att bli medlem och promenera sedan gratis hela året med oss

Söndagspromenaderna är öppna för dig som jobbar i Region Stoclholm och är medlem i någon av RSIF/SLIFs föreningar.

Hitta din förening

 

Skriv ut säsongens promenader

Ladda ner pdf för att se alla promenader. Observera att förändringar kan förekomma - gå därför in och läs på denna sida innan du ger dig av

 

Promenadtempo

Vanlig vandringstempo är c:a 3 km/timme på stig, 4-5 km/timme på gångväg. Vi går oftast på gångvägar - blir det stigar och kuperat så anger vi det. Det blir tid för en rejäl paus för picknick-lunch, om vi inte meddelat annat. Kom gärna med idéer om var du vill gå, eller om du har någon promenad som du vill dela med dig av. Hör också gärna av dig om du vill vara stigfinnare själv.

 

Frågor?

Kontakt: Åsa, 08-123 190 72,  asa.michaelsson@sll.se

 


 

2019-11-26