Hoppa till huvudinnehåll

Söndagspromenader med Region Stockholm idrotts- och friskvårdsförbund

Diarienummer
AKTNR 10474-25253

De flesta tycker om att promenera och vandra och vi tror att det kan vara roligare att få göra det tillsammans med andra och det är även ett extra plus om man har möjlighet att upptäcka nya platser och promenadstråk.

Därför har RSIF ett promenadnätverk! Vi går i lugn promenadtakt, oftast med möjlighet att gå kortare eller längre sträcka.

Häng med på Region Stockholms IFs söndagspromenader

Söndagspromenaderna är öppna för dig som jobbar i Region Stockholm och är medlem i någon av RSIF/SLIF´s föreningar och som medlem får du gärna ta med en familjemedlem eller vän.

Vi går promenader varannan  söndag med uppehåll under sommaren. Ingen föranmälan behövs. De flesta deltagare kommer själva, det är lite av själva idén - har man ingen att promenera med - promenera med oss!

Promenaderna kostar inget och har ingen formell ledare, men vi kommer alltid se till att det finns någon som har karta och vet vägen. Samlingstiden är normalt 10.00, om inte annat anges.

Bli medlem

Hitta din förening

 

Nästa promenad

 

Söndagen den 29:e mars  - Rösjöskogen - Rösjön runt. Kuperad terräng OBS! Sommartid   INSTÄLLT

Start kl 10.00 station Stockholm City pendeltågsperrongen för tåg mot Märsta, vi åker i första vagnen, som ansluter till buss 607 vilken avgår kl 10.21 ifrån busstorget Sollentuna pendeltågsstation  (läge C).

Alternativt buss 607 från Danderyds sjukhus (Läge N) kl 10:28 till Hållplats Rösjön

Vi vandrar och fikar utomhus på söndag. Du avgör själv om du vill gå med. Vi startar och slutar på samma plats om du vill ta bilen till startpunkten Rösjöbadet.

Vi fikar utomhus. Ta med egen matsäck.

https://www.lansstyrelsen.se/stockholm/besoksmal/naturreservat/rosjoskogen.html

Skriv ut säsongens promenader

Ladda ner pdf för att se alla promenader. Observera att förändringar kan förekomma - gå därför alltid in och läs på denna sida innan du ger dig av.

 

 

 

 

sondagspromenader_varen_2019.pdf

sondagspromenader_hosten_2019.pdf

sondagspromenader_varen_2018.pdf

sondagspromenader_hosten_2018.pdf

sondagspromenader_hosten_2017.pdf

 

Promenadtempo

Vanlig vandringstempo är c:a 3 km/timme på stig, 4-5 km/timme på gångväg och vi går oftast i lättgången terräng. Det blir tid för en rejäl paus för picknick-lunch/fika på café. 

Kom gärna med idéer om var du vill gå, eller om du har någon promenad som du vill dela med dig av. Hör också gärna av dig om du vill vara stigfinnare själv.

Frågor?

Kontakt: Åsa, 08-123 190 72,  asa.michaelsson@sll.se

 

2020-03-26