Hoppa till huvudinnehåll

SL Friskvårdsklubb

Diarienummer
AKTNR 10337-22296

Hur och vem kan bli medlem i SL Friskvårdsklub

Du som arbetar på Trafikförvaltningen (fd SL) kan bli medlem i SLs FVK.

Medlemskapet är GRATIS men du måste aktivt ansöka om det. Fyll i uppgifterna på länken nedan. Du kommer få en bekräftelse till din e-postadress direkt med din medlemskod - spara den! Koden behöver du om du ska anmäla dig till någon utav SLIF:s aktiviteter.Välkommen till ett aktivt och hälsosamt år tillsammans med oss!

 

Vinterns roligaste skidresa går till Ramundberget 15-18 mars 2018

TF/SL:s friskvårdsklubb bjuder in dig som är landstingsanställd till en aktiv skidhelg. Tag chansen till härliga dagar fyllda av skid- och snowboardåkning, bastubad och afterski i Snösäkra Ramundberget.  Anmäld dig redan nu för att försäkra dig om en plats, först till kvarn gäller! Sista anmälningsdag (bindande) är den 23 januari och slutbetalning senast 26 januari. 
TF/SL:s Friskvårdsklubb ordnar en skidresa tillsammans med Snösäker, Friluftsfrämjandet. Under förmiddagarna delar vi in oss i grupper efter vald nivå och åker med guider från Snösäker. Guiderna hjälper oss att utveckla vår åkning och visar oss guldkornen både i och utanför pisten. På eftermiddagarna åker man precis var och hur man själv vill.
 
Det här är ett perfekt sätt att både umgås och ha kul och samtidigt komma tillbaka på måndagen som en ännu bättre skid- eller brädåkare!
 
Snösäker har arrangerat skidresor sedan 1993 och varje år reser ungefär 500 deltagare med dem. Alla guider är välutbildade skid- och snowboardinstruktörer från Friluftsfrämjandet.
 
Var och när:
Resan går till snösäkra Ramundberget i Härjedalen. Anläggningen har totalt 42 nedfarter och 10 liftar, varav 2 sittliftar. Här finns åkning för alla – välpreparerade pister, parker och busig off-piståkning.
Läs med på Ramundbergets hemsida
På deras hemsida hittar du också information om hur du hyr utrustning. Det går självklart bra att ta med sig egen utrustning.
Boende:
Vi bor i fräscha flerbäddslägenheter (du delar rum med andra) med bastu i nära anslutning till backen. När du har anmält dig får du en blankett att fylla i med diverse information.
Avresa: 
Avresa från Cityterminalen torsdagen den 15 mars, klockan 15.00, samling senast klockan 14.30 vid gaten. Hemresa söndagen den 18 mars, klockan 14.00, åter i Stockholm vid midnatt. På bussresan upp och ner gör vi middagsstopp.
Pris och anmälan:
Anmälan är öppen för alla Landstingsanställda. Som Landstingsanställd kan du även ta med dig familjemedlemmar och vänner (18-års åldersgräns). Samma pris för alla.
TF/SL:s Friskvårdsklubb arrangerar resan tillsammans med Friluftsfrämjandet som har ett medlemskrav.  Därför har resan två olika priser: Är du redan medlem i Friluftsfrämjandet betalar du 4390 kronor. För dig som inte är medlem kostar det 4750 kronor och då ingår medlemskap i Friluftsfrämjandet.

Sista anmälningsdag 23 januari . Slutbetalning senast 26 januari. Anmälan är bindande men vid förhinder kan resan överlåtas.Ingen återbetalas dock. Vi har plats för 44 deltagare - först till kvarn gäller.
 

Anmäl dig här

Skidresan arrangeras av *TF/SL:s Friskvårdsklubb i samarbete med Snösäker, Friluftsfrämjandet.
*TF/SL:s Friskvårdsklubb är en aktiv SLIF-förening 
 
 

 För frågor kontakta: 

Birgitta Bräysy, Trafikförvaltningen
070 786 3348
 
Friluftsfrämjandet Region Mälardalen
08-556 307 40 
 
Ramundbergets hemsida: www.ramundberget.se
 
 
FAKTARUTA
Vad som ingår i priset
I priset ingår
Resa med buss tur & retur
Boende i flerbäddslägenheter med bastu och del i sovrum
Helpension med 2-rätters middag på lördagen 
Tre dagars liftkort
Guidad åkning i grupp på förmiddagarna
Snösäkers guideservice under hela resan
Testskidor från Atomic och Salomon
I priset ingår inte
Mat på bussresan
Dryck till middagarna
Slutstädning av lägenhet
Skidutrustning
Sängkläder och handduk
2018-03-01