Hoppa till huvudinnehåll

Stafesten (fd. Bellmanstafetten)

Diarienummer
AKTNR 10372-22940

I augusti varje år förvandlas området kring Stora Skuggan till en stor löparfest. Under två kvällar strömmar löp- och promenadsugan deltagare till området för att tillsammans genomföra stafetten på 5 x 5 km, eller i lag om 5 personer tillsammans promera den 5 km lång banan. Massor av lag samlas och peppar och hejar fram varandra.  SLIF har ett stort tält som extra service och samlingsplats för alla landstingslag.

Deltagarinformation 

 

Loppet

Att springa stafett är riktigt kul och fungerar perfekt som teambuilding, vilket tydligt visar sig i att så många företag deltar med lag i Stafestenoch 2018 kan du välja att anmäla dig och dina kollegor till onsdagen den 22 eller torsdagen den 23 augusti. Stafetten håller till på Stora Skuggan, på Norra Djurgården, och efter loppet bjuds alla lag på en god picknick. För dem som inte vill eller kan springa Stafesten kan delta i promenadklassen.

Stafetten

Ett lag består av fem personer. Alla deltagare i stafetten springer 5 kilometer. I

Promenadklass

Nu kan alla delta i Stafesten. . Precis som i vanliga stafetten är det upp till 5 deltagare per lag. Skillnaden är att hela laget promenerar tillsammans istället för att lösa av varandra som löparna gör. Efter banans 5 kilometer får laget en god picknick och kan sluta samman med kollegor och vänner som är med i stafetten.

After Run

Stafetten är avklarad och det är hög energinivå efter en rolig och fartfylld dag med kollegorna. Men kvällen är inte slut för det.  När picknicken är över öppnar vi vårt nya After Run-område.

SLIF- tältet är en naturlig samlingspunkt för SLL:s medarbetare

 SLIF har ett eller två stora tält som en samlingsplats för alla landstingslag under vardagskvällarna. Där bjuder SLIFs funktionärer på fika och väskförvaring och du kan äta picknick med dina lagkamrater och andra landstingskollegor efter ert lopp.

Frågor?

Har du frågor om Stafesten, kontakta asa.michaelsson@sll.se, 08-123 190 72

Du hittar även fullständig information om loppet på http://www.stafesten.se

2018-08-27